در گزینش مربیان تیمهای پایه، بیشتر دقت کنیم
|
در گزینشِ مربیانِ تیمهای پایه، بیشتر دقت کنیم
مجید خسروی؛ مربیِ باشخصیت، فکور، فنی، بادانش و آشنا به علمِ روزِ کاراته؛ در مدتِ حضورش در رأسِ تیمهای استانِ مرکزی، تاثیری به سزا در رشدِ قهرمانانِ این استان و پیشرویِ آنها در شاهراهِ موفقیت داشت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ستارگان کاراته؛ خسروی هم مانندِ بسیاری دیگر از چهرههای شایسته و سزاوارِ تکریم، کمتر از سویِ مسئولین، دیده و حمایت میشود. او نیز همانند برخی دیگر از مربیانِ بادانش و صاحبِ سبک، اهلِ قیل و قال و جنجالآفرینی در رسانههای ورزشی نیست و متاسفانه به همین دلیل و به خاطرِ بیتوجهیِ مسئولینِ ورزشی، مدتهاست در جایگاهی که باید و شایستهی آن است، قرار نگرفته است.
از جمشید زند، ریاستِ موفق و پرتلاشِ هیئت کاراتهی استان مرکزی انتظار میرود هنگامِ معرفیِ مربی به فدراسیون (جهتِ قرار گرفتن در کادرمربیانِ ملی) علاوه بر مسائلِ فنی، به شخصیت و اخلاقیاتِ گزینههای معرفیشده نیز توجهِ لازم و کافی را داشته باشد و با توجه به شناختی که از زند داریم، قطعا هم اینچنین خواهد کرد. از این منظر، مجید خسروی و یا دیگر همتایان و نفراتِ مشابهِ او، میتوانند نمایندگانی مناسب و قابلِ احترام برای استانِ کاراتهخیزِ مرکزی، در تیم ملی تلقی شوند.
مسائلِ اخلاقی بویژه برای هدایتِ تیمهای ملی پایه، از اهمیتی وافر و انکارناپذیر برخوردار است. فیالمثل، فلان مربی که در فلان مسابقهی بینالمللی، به خاطرِ اختلافِ سلیقه با داوران، از بزرگ تا کوچکِ آنها را موردِ توهین و هتکِ حرمت قرار داده و هر چه به زبانش آمده، در سالنِ مسابقات و در صفحاتِ اجتماعی، نثارِ داوران و برگزارکنندگان ساخته است، قطعا نمیتواند در کسوتِ الگویی مناسب برای جوانان و نوجوانان، جلوهگر شود.
فردی که در جریانِ رقابتهای لیگهای پایه و در حضورِ جمعِ کثیری از حاضران، داورِ مسابقه را زیرِ مشت و لگد میگیرد و به دفعات ثابت میکند که از تعادلِ روحی و روانیِ مناسبی برخوردار نیست، صلاحیتِ قرار گرفتن در گروهِ مربیانِ ملی را ندارد.
جایی که مربیانِ اخلاقمدار و بادانش، همچون خسروی و امثالِ او حضور دارند، نباید سکانِ هدایت و رهبریِ آیندهسازانِ کاراتهی کشور را بدستِ افرادی سپرد که از انواع و اقسامِ ضعفهای اخلاقی و شخصیتی رنج میبرند.
نویسنده: محمد قدیمی
مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی ستارگان کاراته
|
1397/11/24 14:36
|