جدال مسکینی برای کسب مدال برنز لیگ جهانی مصر

نماینده وزن ۶۰- کیلوگرم کشورمان به دیدار رده‌بندی سومین مرحله لیگ جهانی کاراته‌وان (پریمیر لیگ) مصر راه یافت و روز یکشنبه برای کسب مدال برنز به روی تاتامی می‌رود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ستارگان کاراته و به نقل از روابط عمومی فدراسیون، در سومین مرحله لیگ جهانی کاراته‌وان (پریمیر لیگ) قاهره – مصر ۲۰۲۵ که از روز جمعه ۲۹ فروردین ماه آغاز شده است، علی مسکینی در وزن ۶۰- کیلوگرم و در مرحله گروهی جدول سوم، با نتیجه ۸ بر ۵ برابر زولامان بیگابلی از قزاقستان به پیروزی رسید. او سپس با نتیجه ۷ بر ۴ رایان مزیان از فرانسه را شکست داد و در سومین مبارزه مقابل عبدالله حامد از اردن به تساوی صفر بر صفر رضایت داد. مسکینی با دو برد و یک تساوی راهی مرحله حذفی شد.

در مرحله یک‌چهارم نهایی، او با نتیجه ۹ بر ۱ مغلوب هیروما هاشیموتو از ژاپن شد. با صعود این کاراته‌کای ژاپنی به فینال، مسکینی فرصت حضور در دیدار رده‌بندی را کسب کرد و روز یکشنبه برای کسب مدال برنز به مصاف دیوید خوان فریرو از کلمبیا می رود‌.

در وزن ۶۷- کیلوگرم و در مرحله گروهی جدول اول، امیررضا برزویی در نخستین مبارزه با نتیجه ۴ بر ۱ مغلوب جورجیوس بالیوتیس از یونان شد. او در دومین دیدار با نتیجه ۶ بر صفر روساریو روگیرو از ایتالیا را شکست داد، اما در سومین مبارزه ۵ بر ۳ نتیجه را به یوریک اوگانوسیان از روسیه واگذار کرد تا با یک برد و دو باخت از دور رقابت‌ها کنار رود.

در وزن ۷۵- کیلوگرم و در مرحله گروهی جدول دوم، بهمن عسگری در نخستین دیدار ۴ بر ۳ مغلوب اریک راهزنکو از اوکراین شد. او سپس ۳ بر ۲ عمر فروک از ترکیه را شکست داد و در سومین مبارزه مقابل فرید آقایف از آذربایجان با نتیجه ۶ بر ۶ مساوی کرد و با توجه به قانون سنشو به برتری رسید. عسگری با دو پیروزی و یک شکست در جایگاه دوم جدول ایستاد اما از صعود به مرحله حذفی بازماند.

تلگرام
ایمیل
توییتر
واتساب

نظرات بسته شده است.