رییس هیات کاراته آذربایجان شرقی با اشاره به حواشی ایجاد شده در هیات کاراته استان، گفت: دلیل این حواشی، جنگ زرگری بوده و بیشتر سهم خواهی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ستارگان کاراته و به نقل از خبرنگار مهر، محمد افسری صبح چهارشنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه هر مجموعهای که نشست خبری ترتیب میدهد میتواند ۲ بعد داشته باشد، افزود: یکی اینکه گزارش و عملکرد خود را ارائه میدهد و دیگری میزان آمادگی و کاری خود مجموعه را میرساند که در مقابل نمایندگان رسانهای مردم حاضر به پاسخ گویی میشود.
رئیس هیأت کاراته آذربایجان شرقی عنوان داشت: علی رغم اینکه فعالیت وسیعی در حوزه ورزش کاراته استان انجام میدهیم متأسفانه بدلیل وجود حلقه مفقوده بین هیأت و اصحاب رسانه نتوانستیم عملکرد خودمان را به اطلاع مردم و علاقه مندان به رشته کاراته برسانیم.
افسری با اشاره به پیشینه قهرمانی استان آذربایجان شرقی در رشته کاراته، اضافه کرد: در گذشته با وجود اساتید و پیشکسوتان بنام کاراته استان در سطح کشور زبان زد بودیم ولی با گذر زمان و مخصوصاً در زمان شیوع کرونا و به دنبال آن در دوره سرپرستی افول کرده و در نهایتاً زمانی که ما هیأت را تحویل گرفتیم هیچ چیز در هیأت کاراته نبوده است و این گفته سند میشود و حتی در بحث سخت افزاری اتاقهای هیأت لامپ هم نداشته و سقف هم چکه می کرده و اتاقهای هیأت در فصل گرما و سرما قابل تحمل نبود.
وی با انتقاد از افول کاراته استان در برههای از زمان اذعان داشت: متأسفانه زمانی بود که در جدول مسابقات وقتی اسم آذربایجان میآمد تیمهای دیگر به این وضعیت به چشم ایستگاه استراحت نگاه میکردند که باعث تأسف بود.
افسری با بیان اینکه در کاراته ۲ بخش آزاد و کنترلی وجود دارد، اظهار کرد: در کاراته آزاد با انبوه آماری ورزشکاران روبرو هستیم و در کاراته کنترلی و یا قهرمانی که امید اداره کل و هم فدراسیون میباشد لذا ما موظف هستیم هم در بحث کنترلی و هم آزاد ورود کنیم و برنامه ریزی داشته باشیم. ریزی داشته باشیم
وی یادآور شد: در مجمع انتخاباتی بنده ۲ رقیب داشتم که بعد از انتخاب بنده به ریاست هیأت کاراته استان از این ۲ عزیز یکی به عنوان دبیری هیأت و دیگری به عنوان رئیس هیأت تبریز استفاده کردیم ولی با توجه به برنامه خودمان در اعتلای ورزش کاراته استان متوجه شدیم که این نفرات نمیتوانند برنامههای ما را در هیأت پیش ببرند لذا با صحبت با این عزیزان و بدون هیچ غرض شخصی عزل شدند.
افسری دلیل وجود حاشیهها در هیأت کاراته استان را نوعی جنگ زرگری دانسته و بیان داشت: اگر یک انتصاب به نفع مخالفان هیأت انجام بدهم و کرسی در دست بگیرند همه حاشیهها جمع خواهد شد ولی نگرش ما در هیأت اینگونه نیست نه من نوعی بلکه رساندن هیأت کاراته استان به جایگاه اصلی خود وظیفه تک تک اعضای هیأت حاضر است.
وی اذعان داشت: با حمایت بنده از یک داور و میدان دادن به وی به عنوان رئیس تشک در مسابقات با چنین فضایی روبرو شدیم.
رئیس هیأت کاراته خاطرنشان کرد: با آسیب شناسی متوجه شدیم در بحث داوری خیلی عقب هستیم چرا که در ضرباتی که در مسابقات استانی داورهای ما امتیاز میدادند همان ضربه در مسابقات کشوری خطا شناخته میشد و نماینده استان در اولین حضور خود حذف میشد که با استاژ داوری و کلاسهای توجیهی و دانش افزایی سطح مربیان و داوران هیأت را خواستیم بالا ببریم.
رضایی با بیان اینکه با ثبات مدیریتی همه کارها در روال خود انجام میگیرد، توضیح داد: با ورود آقای نقدی به عنوان سرپرستی هیأت کاراته استان از جایگاه واقعی خود دور شد تا اینکه مرحوم معصومی هیأت را در دست گرفت که به دلیل تقدیرشان و بیماری دستشان از دنیا کوتاه شد و در ادامه با سرپرستی دکتر نیکو خصلت و شیوع کرونا ورزش متوقف شد ولی با این حال نیکوخصلت در این دوران توانست مساحت سالن کاراته استان را افزایش و اقدامات سخت افزاری زیادی انجام بدهد.
دبیر هیأت کاراته استان عنوان کرد: در این مدت برگزاری مسابقات آینده سازان، استعدادهای برتر، برگزاری لیگ استان و انتخاب تیم استان از عملکردهای هیأت میباشد.
فهیمه غریبی نایب رئیس هیأت کاراته استان یادآور شد: با درخواست ریاست هیأت کاراته از بنده موافقت کرده و نزدیک به یک است که در کنار خانواده بزرگ کاراته استان فعالیت میکنم و در بدو ورود با بانوان فعال در عرصه مربیگری و داوری و حتی خود کاراته کاران جلسه گذاشتیم و گفت و گو کردیم و تصمیم گرفتیم مسابقات لیگ برگزار کنیم.
غریبی اذعان داشت: دورههای دانش افزایی برای مربیان و دوره استاژ برای داوران ترتیب دادیم تا با مشکلات عدیده ای که در این حوزه روبرو بودیم مواجهه نداشته باشیم
وی اظهار کرد: با همه انتقادات به ناحقی که در مورد ما و فعالیت حوزه بانوان انجام دادند توانستیم هیأت را در شرایط خوبی حفظ کنیم و انشاالله بتوانیم خوب هم به راه خودمان ادامه بدهیم.
رضایی در پاسخ به این سوال که در دوره مدیریت شما ورزشکار موفق داشتهایم یا خیر؟ گفت: وظیفه هیأت جاده صاف کن برای موفقیت کاراته کاران است تا قهرمانان ایجاد شده از سوی باشگاهها و مربیان مجرب را مدیریت کرده و به مسابقات کشوری راهی کند.
وی ادامه داد: در طح استان ۲۵۰ مربی فعال و ۱۵۰ داور دارای درجه داریم که ۹۰ نفر از این داوران فعال هستند و همچنین ۱۵۰ باشگاه در ۲۳ شهرستان استان فعالیت میکنند و حدود ۱۰ هزار نفر کاراته کار سازمان یافته در سطح استان وجود دارد.
رضایی همچنین از مبین جباری به عنوان پدیده جدید کاراته استان که زیر بیست و یک سال میباشد یاد کرده و توضیح داد: وی با پشت کاری که از خود در مسابقات به نمایش میگذارد در آیندهای نزدیک یکی از بهترین کاتا روهای کشور خواهد بود.
افسری در خصوص منابع مالی هیأت بیان داشت: یکی از منابع هیأت را خیران ورزشی که یا خودشان کاراته کار هستند و یا فرزندشان تشکیل میدهند و دیگر منبع مالی هیأت ساماندهی احکام کمربند ها میباشد و دیگری برگزاری مسابقات سبکها میباشد که با مدیریت و کم کردن هزینههای جاری هیأت بیشترین هزینههایمان را برای راهی کردن ورزشکاران و داوران صرف میکنیم.
وی در پاسخ به این سوال که اخیراً در یکی از مسابقات کاتا بانوان از داوران آقا استفاده شده و این موضوع باعث انتقاد برخی ورزشکاران شده بود، بیان داشت: با توجه به اینکه مسابقه انتخابی قهرمان کشوری از حساسیت بیشتری برخوردار میباشد و سهمیهای که برای مسابقات باید کسب میکردیم یعنی برای اعزام یک نفر از هر وزن به پیشنهاد کمیته بانوان که هم مربیان و هم داوران بانوان این درخواست را داشتند که دقت داوران خانم در مسابقات کاتا کمی پایین میباشد و بعداً انتقادهایی از قبیل شایسته سالاری انجام نمیپذیرد، میشنویم لذا صرفاً در رده سنی نوجوانان و از داوران سنین بالا و درجه داوری بالا به تعداد هشت نفر با رعایت تمامی موازین شرعی و قانونی استفاده کردیم ولی یک نفر از سالن بصورت مغرضانه از این فضا عکس و فیلم تهیه کرده و تا فدراسیون این موضوع را منتقل کردند.
افسری توضیح داد: ما به درخواست کمیته بانوان و نامه نگاری که با اداره کل ورزش و جوانان استان داشتیم تا هماهنگی کنیم و چون جواب مخالفتی دریافت نکردیم به این کار رضایت دادیم که تا به امروز به فدراسیون نامه می زنیم و توضیح میدهیم.