رئیس هیات کاراته کردستان: بخش خصوصی از ورزش حمایت کند

رئیس هیات کاراته کردستان گفت: در صورت تقویت و حمایت های بیشتر از سوی بخش خصوصی، کاراته استان پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ستارگان کاراته مسعود الماسی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کاراته کردستان در آینده نه چندان دور می تواند از اردونشینان بیشتری در تیم ملی برخوردار شود و توان برگزاری مسابقات با کیفت و بهتر در سبک های کاراته را داریم.

وی افزود: زمانی که هیات را تحویل گرفتم اولین اقدامی که انجام دادم تنظیم فرآیند مالی هیات بود که تمام روندها و رویدادهای جاری برای همه اعضا روشن باشد.

رئیس هیات کاراته کردستان اضافه کرد: پولی در حساب هیات نبود، امکانات سخت افزاری و نرم افزاری وضعیت مناسبی وجود نداشت و تمام امکانات فرسوده بود ولی مشکلات داخلی هیات رفع و فرهنگ احترام به پیشکسوتان نهادینه شد.

الماسی ادامه داد: برای ارتقا این رشته ورزشی در استان دوره های مربیگری، داوری و دانش افزایی را برگزار کرده و موفق به راه اندازی سایت هیات کاراته استان شدیم که بصورت روزانه فعالیت ها و رویداد های ورزشی کاراته استانی و شهرستانی را درآن بارگذاری کرده و به عنوان یک منبع اطلاعاتی در این هیات ورزشی ثبت خواهد شد.

وی بیان کرد: هیات کاراته کردستان که به تازگی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری پیشرفت قابل توجهی داشته است، میزبان۴۰ مسابقه استانی بوده و ورزشکاران استان در ۷۰ مسابقه بین المللی، کشوری، آسیایی، استانی و شهرستانی حضور داشته اند.

رئیس هیات کاراته کردستان یادآور شد: درخواست برگزاری اردوهای تیم ملی در استان کردستان را به فدراسیون داده ایم که در صورت موافقت دستاورد خوبی می تواند برای استان باشد.

الماسی در خصوص برگزاری مسابقات در استان کردستان هم گفت: هیات کاراته ۲ دستگاه لپ تاپ و ۲ دستگاه ویدیو چک را برای ۲ تخته تاتامی خریداری کرده که نقش بسزای در کمک کاهش خطاهای داوری خواهد داشت و استفاده از این ویدیو چک‌ها در برگزاری مسابقات در استان الزامی است.

رئیس هیات کاراته کردستان افزود: هیات طی رایزنی هایی که با سه دبیر فدارسیون کشور داشت خواهان برگزاری مسابقات کشوری کاراته وان است و این استان توانسته در میزبانی مسابقات کاراته رضایت مندی کامل فدراسیون و ورزشکاران را به دست بیاورد.

وی اضافه کرد: متاسفانه اطلاع رسانی ضعیف در معرفی درست کاراته به جامعه سبب شده که مردم این رشته را یک ورزش خشن و پر خطر تلقی کنند و بسیاری از یادگیری آن اجتناب کنند، در صورتی که در واقع اینگونه نیست.

رئیس هیات استان کردستان ادامه داد: زمانی که کاراته به‌صورت صحیح و علمی با ذکر مزایای جسمی و روانی به جامعه معرفی شود افراد تمایل بیشتری به این رشته پیدا می‌کنند و از بطن جامعه نفرات برتر و چهره‌های توانمند برای تیم‌های مختلف ملی انتخاب خواهند شد.

در حال حاضر از ۱۰ هزار کاراته کا در کردستان، هفت هزار نفر سازمان یافته و بیمه شده هستند، همچنین ۱۳۵ مربی خانم و تعداد ۱۵۰ نفر مربی مرد فعالیت دارند.

تلگرام
ایمیل
توییتر
واتساب

نظرات بسته شده است.