خلف وعده معاون وزیر ورزش در قبال کاراته

زنگنه: فعلا از خانه کاراته خبری نیست/ نمی‌توانیم حمایت از تیم بانوان را نادیده بگیریم

سرمربی تیم ملی کاراته بانوان، گفت: کم‌ترین حق کاراته ایران با وجود افتخارآفرینی در ورزش ایران، داشتن محل اختصاصی تمرین است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ستارگان کاراته؛ پگاه زنگنه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شرایط تیم ملی کاراته بانوان، اظهار کرد: در حال برگزاری پنجمین اردوی تیم ملی برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ازبکستان هستیم‌. تا دهم اردیبهشت تمرینات استقامتی و قدرتی را دنبال می‌کنیم و پس از آن به سمت نقطه اوج کاراته کاها برای حضور در مسابقات حرکت می‌کنیم تا ان‌شاءالله در قهرمانی آسیا عملکرد خوبی را از ملی‌پوشان شاهد باشیم.

او درباره اهداف کادر فنی تیم ملی در رقابت‌های قهرمانی آسیا و هم‌چنین مسابقات جهانی، گفت: روند کسب سهمیه از طرف فدراسیون جهانی اعلام شده که بر اساس آن یک راه از طریق کسب سهمیه رنکینگ است، روش دیگر به نفرات اول و دوم قهرمانی آسیا و نفر سوم مشترک بازنده به نفر اول این مسابقات است. و در نهایت آخرین مسیر نیز مسابقات کسب سهمیه پاریس است تا در نهایت ۳۲ نفر برتر برای مسابقات قهرمانی جهان در مصر انتخاب شوند.

سرمربی تیم ملی کاراته بانوان خاطرنشان کرد: بحث کسب سهمیه از طریق قاره‌ای نیز باعث حساسیت زیاد این رقابت‌ها شده و کشورهای آسیایی با همه توان پا به این رویداد می‌گذارند. کاراته آسیا رشد زیادی داشته کما اینکه در مسابقات پریمیر لیگ پاریس، تیم دختران ایران و ژاپن مشترکا در بخش کومیته اول شدند. در رقابت‌های هانگژو نیز ژاپن و ایران بهترین نتایج را داشتند و عناوین قهرمانی و نایب قهرمانی به این دو تیم رسید. بنابراین قدرت کاراته کشورهای آسیایی قابل توجه است. با این اوصاف باید گفت مسابقات قهرمانی آسیا کم‌تر از قهرمانی جهان نیست و نباید رقیبان را دست کم بگیریم. تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا بهترین نتایج را کسب کنیم.

زنگنه ادامه داد: کادر فنی تیم ملی تمام تلاش خود را برای کمک به بچه‌ها می‌کند تا ان‌شاءالله بیش‌ترین سهمیه مسابقات جهانی را در مسابقات قهرمانی آسیا کسب کنند.

او درباره حمایت‌های فدراسیون از تیم ملی کاراته بانوان نیز گفت: معتقدم همیشه باید کار خوب را بگوییم، چه با فدراسیون همکاری داشته باشیم یا نداشته باشیم. نمی‌توانیم از حمایت‌های فدراسیون و شرایط خوبی که داشته‌ایم چشم پوشی کنیم. یکی از دلایلی که کاراته کاهای ما این شرایط را پیدا کردند این بود که با توجه به رنکینگی که داشتند در ۲ مرحله لیگ جهانی بدون دغدغه شرکت کردند و این موضوع مهمی است. این اتفاق باعث شده اعتماد به نفس بچه‌ها بالا برود و هم این که عملکرد آن‌ها را بسنجیم.

سرمربی تیم ملی کاراته بانوان، تصریح کرد: هم‌چنین حضور در این مسابقات باعث شد شانس کسب سهمیه از طریق رنکینگ را نیز به‌دست بیاوربم. حضور در این رقابت‌ها یک میدان تدارکاتی خوب قبل از قهرمانی آسیا بود و کمک زیادی به تیم ملی بانوان کرد.

زنگنه درباره میانیگین سنی مناسب تیم ملی بانوان، گفت: اکثر ملی پوشان ۲۲ یا ۲۳ ساله هستند. سارا بهمنیار ۲۵ ساله و مبینا حیدری نیز ۳۲ ساله است. عملا به جز یک نفر میانگین بچه‌های ما ۲۳ سال است. مبینا حیدری نیز تجربه بالایی دارد و از تجربیات او استفاده می‌کنیم. کاپیتان تیم ملی نیز سارا بهمنیار است.

سرمربی تیم ملی کاراته بانوان، درباره نحوه برگزاری رقابت‌های انتخابی تیم ملی نیز گفت: اولین مرحله انتخابی تیم ملی، مسابقات قهرمانی کشور بود. تفاوت آن با سال‌های گذشته این بود که تمام ملی پوشان ما بدون هیچ چشم پوشی در آن شرکت کردند. پس از آن نفرات اول و دوم و سوم مشترک به همراه یک نفر منتخب کادر فنی وارد اردوها شدند. باز هم یک انتخابی دیگر به عنوان مرحله دوم برگزار شد که فقط نفرات اول قهرمانی کشور در آن شرکت نکردند. مرحله نهایی نیز اردوی قبلی بود که ۳ نفر برتر هر وزن به صورت دوره‌ای به صورت رفت و برگشت رقابت کردند و در نهایت نفرات اول به عنوان ملی پوشان ایران در قهرمانی آسیا انتخاب شدند. در بخش تیمی هم ۳ نفر برتر اوزان انفرادی شامل سارا بهمنیار، فاطمه سعادتی و آتوسا گلشاد نژاد انتخاب شدند. هم‌چنین بر اساس تشخیص کادر فنی، مبینا حیدری و معصومه محسنیان با توجه به عملکرد و سوابق گذشته و تجربه‌ای که در بخش تیمی داشتند به کومیته تیمی اضافه شدند.

زنگنه با تاکید بر این که سعی کرده انتخاب ملی پوشان بر مبنای عدالت باشد، اظهار کرد: تمام تلاشم در تمام حیطه‌های زندگی این است که خدا را در نظر بگیرم. معتقدم اگر عدالتی در کارمان نباشد بدی آن به خودمان برمی‌گردد. البته هیچ آدمی از اشتباه مبرا نیست اما من همیشه تلاش می‌کنم ضریب اشتباهاتم را به عنوان یک انسان پایین بیاورم و تا جایی که می‌توانم بر اساس عدالت رفتار کنم.

وی درباره وعده اسبقیان، معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش که گفته بود در صورتی که تا پایان سال گذشته برای کاراته ایران خانه کاراته ایجاد نشود، استعفا می‌کند،خاطرنشان کرد: کاراته همیشه سهم بسیار بزرگی را در بازی‌های آسیایی و کشورهای اسلامی داشته و در یک دوره المپیک نیز که شانس حضور داشت به مدال طلای المپیک رسید. حداقل حق کاراته این است که یک خانه برای خودش داشته باشد تا با فراغ بال ملی‌پوشان خود را آماده مسابقات کند. از سوی دیگر کاراته شانس حضور در المپیک را دارد و می‌توانیم با تهیه امکانات مورد نیاز باعث شویم کاراته در بازی‌های آسیایی و المپیک به موفقیت بیش‌تری دست یابد.

او در پایان گفت: با این وجود فعلا خبری از ایجاد خانه کاراته نیست هر چند که در گیر و دار این موضوع هستیم. کاراته با وجود موفقیت‌های زیادی که داشته شایسته توجه بیش‌تر است.

تلگرام
ایمیل
توییتر
واتساب

نظرات بسته شده است.