نقل از خبرگزاری تسنیم
سرپرست فدراسیون کاراته در شرایطی از عدم حضورش در انتخابات صحبت کرده که از اقدامات او برداشت دیگری صورت میگیرد و در واقع حرف و عمل تقاوت دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ستارگان کاراته و به نقل از خبرگزاری تسنیم، مزدا صوفی سرپرست فدراسیون کاراته چند روز پس از پایان مسابقات جامجهانی کاراته که با نایب قهرمانی تیم کومیته تیمی کشورمان همراه شد، از پایان فعالیت کادرفنی تمامی تیمهای ملی و احیای سازمان تیمهای ملی خبر داد.
سازمانی که طبق گفته سرپرست فدراسیون کاراته قرار است در روزهای آینده سرنوشت آن مشخص شود و در خصوص انتخاب کادرفنی تیمهای ملی تصمیمگیری کند. این در حالی است که معمولاً سرپرستان فدراسیونهای ورزشی مهمترین برنامه خود را در زمانی سرپرستی معطوف به فراهم کردن فرآیند برگزاری هر چه زودتر انتخابات قرار میدهند و تلاش میکنند از تصمیماتی که برای رئیس بعدی عواقبی در بر داشته باشند، خودداری کنند. قطعاً تغییرات وسیع در این سطح میتواند رئیس آینده فدراسیون کاراته را در شروع کار با مشکلاتی همراه کند و فرصت تصمیمگیری بر اساس برنامههایش را از او بگیرد.
فراهم کردن فرآیند انتخابات موضوعی است که در گفتار و اقدامات سرپرست فدراسیون کاراته نمود نداشته و بیشتر برنامهریزیها این موضوعی را تداعی میکند که مزدا صوفی چشمانداز بلند مدتی برای دوران سرپرستی خود قائل است که این چنین قصد تغییرات و تصمیم گیریهای گسترده در ساختار تیمهای ملی دارد. از طرفی با توجه به تاکید صوفی بر اینکه اقدامات او با هماهنگی مقام عالی وزارت ورزش صورت میگیرد، این شائبه به وجود آمده که نگاه وزارت ورزش به سرپرستی فدراسیون کاراته متفاوت با نقش مرسوم سرپرست در فدراسیونهای ورزشی است.
صوفی به دنبال استعفای سیدشهرام هروی در فضای مجازی و پس از پایان مسابقات جامجهانی کاراته در گفتوگو با رسانهها با انتقاد از اقدام او، از عدم دریافت استعفا به صورت کتبی و در ادامه عدم پذیرش آن در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم صحبت کرد. حرفهایی که به فاصله چند روز با اقدامات او تضاد داشت و در حالی که قرار بود با سرمربی تیم ملی دیداری داشته باشد، به یک باره نه تنها از پایان همکاری هروی بلکه سایر کادرفنی تیمهای ملی در رده مختلف صحبت کرد تا مشخص شود شایعاتی که از قبل در فضای کاراته کشور وجود داشت است چندان بدون پایه و اساس نبوده است.
اتفاق دیگر در فدراسیون کاراته نقش پررنگ برخی دوستان مزدا صوفی در تصمیمگیریها است که این اتفاق نیز با ادعاهای سرپرست فدراسیون کاراته منافات دارد و حتی شنیده میشود قرار است این افراد پس از تفاهم بر سر پستها در روزهای آینده سرنوشت ساختار تیمهای ملی را مشخص کرده و برای کاراته کشورمان تصمیمگیر و تصمیمساز باشند. حتی این اتفاق باعث شده که بسیاری از دشمنان قسم خورده دیروز که هنوز جامعه کاراته برخی رفتارهای آنها را فراموش نکردهاند به یک بار تمامی اختلاف را فراموش کرده و در محافل رسمی و غیررسمی و حتی فضای مجازی منکر تمامی ادعاهای خود شوند. موضوعاتی که بسیاری از آنها فراتر از اختلافات فنی بود و حول محوز مسائلی چرخ میزند که میتواند پای دستگاههای نظارتی را نیز به این موضوعات باز کند.
در کنار این مسائل و با توجه به ادعای روز گذشته مزدا صوفی، او در حال حاضر برنامهای برای حضور در انتخابات فدراسیون کاراته ندارد، اما برخی تصمیمات و روند تغییرات در یکی، دو هیئت استانی این شائبه را ایجاد کرده که این اتفاقات نیز بر اساس برنامهای از پیش تعیین شده در حال شکل گرفتن است تا فضای انتخابات احتمالی را برای به قدرت رسیدن برخی نزدیکان سرپرست فدراسیون هموار کند. موضوعی که با شعار و اعتقاد مسئولان وزارت ورزش و جوانان همسو نیست و دود چنین اتفاقاتی نه تنها به چشم جامعه کاراته خواهد رفت، بلکه برگزاری فرآیند انتخاباتی سالم را نیز خدشهدار خواهد کرد.
مسئولان وزارت ورزش و جوانان بهتر از هر کسی میدانند که در حال حاضر ۴۰ روز از دوران سرپرستی فدراسیون کاراته گذشته و بیشتر از اینکه تصمیمگیریها در فدراسیون کاراته نشان از حرکت به سمتی برگزاری فرآیند انتخابات داشته باشد، از چشم انداز بلند مدت سرپرست فدراسیون کاراته برای دوران سرپرستی دارد که این موضوع نه تنها میتواند خلاف قانون سه ماه سرپرستی (که تا سه ماه نیز قابل تمدید است) باشد، بلکه باعث میشود فرصت برنامهریزی را از رئیس آینده برای موفقیت در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ مصر و در بازیهای ۲۰۲۶ آسیایی ناگویا بگیرد.