نقل از خبرگزاری فارس
کاراته ایران پس از شش سال مدال آوری در میادین بین المللی، این بار با اشتباهات مسوولان سابق وزارت ورزش و جوانان در برگزاری انتخابات ریاست این رشته، در یک قدمی تغییرات و احتمالا بازگشت به اوج حاشیه است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ستارگان کاراته و به نقل از خبرگزاری فارس، انتخابات فدراسیون کاراته با ریاست سید محمد پولادگر معاون وقت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، ۲۲ اسفند سال ۱۴۰۱ برگزار شد و سید حسن طباطبایی با کسب ۴۳ رای از ۴۴ رای ماخوذه به عنوان رییس فدراسیون کاراته انتخاب شد.
اما پس از برگزاری انتخابات فدراسیون کاراته، حواشی عجیبی به وجود آمد و حالا این روزها شاهدیم بخاطر عدم برنامه ریزی دقیق از سوی مسولان سابق وزارت ورزش و جوانان در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته، این رشته پر مدال مدتی است با حواشی بسیار عجیبی روبرو شده است.
عسگری که یکی از کاندیداها در انتخابات سال ۱۴۰۱ به دلیل عدم طی شدن تشریفات قانونی به مراجع قضایی شکایت کرد و سرانجام با تصمیم آنها، انتخابات فدراسیون کاراته باطل شد و حالا وزارت ورزش و جوانان ناچار است به زودی طی یکی دو روز آینده سرپرست فدراسیون کاراته را معرفی کند.
*اشتباهات وزارت ورزش کار دست کاراته داد
ماجرا از این قرار است که در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته در سال ۱۴۰۱ در واقع مسولان وقت وزارت ورزش و جوانان دچار اشتباهاتی شدند که حالا خانواده بزرگ کاراته بخاطر آن اشتباهات با حاشیه دست و پنجه نرم میکنند و احتمالا طی یکی دو روز آینده تغییراتی در راس ریاست فدراسیون کاراته ایجاد خواهد شد.
شنیده ها حاکی از آن است که بخاطر ناهماهنگی ها و اشتباهات رخ داده از سوی مسولان وقت وزارت ورزش و جوانان در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته در سال ۱۴۰۱، حالا طبق قانون( رای نهایی دیوان عدالت اداری) دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان ناچار است برای حل این مشکل رخ داده، ریاست فدراسیون را برعهده یک سرپرست واگذار کند تا مجددا انتخابات این فدراسیون پس از طی شدن مراحل قانونی دوباره برگزار شود.
لازم به یادآوری است، سید حسن طباطبایی و هومان عسگری دو کاندیدای تایید صلاحیت شده در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته بودند که با غیبت هومان عسگری که با اعلام دبیر مجمع به منزله انصراف او بود، انتخابات تنها با حضور سید حسن طباطبایی برگزار شد.
*طول عمر مدیریت در کاراته
کاراته از جمله رشتههایی است که همیشه با حواشی خاصی روبرو بوده و همواره جریانی بر آن حاکم بوده که این رشته را تبدیل به یکی از نمادهای “بیثباتی مدیریت” کرده تا جایی که با نگاهی به گذشته نشان میدهد؛ علیرغم سالها سایه نشینی برخی افراد، متوسط طول عمر ریاست در فدراسیون کاراته کمتر از دو سال بوده و این رشته ورزشی در طول ۲۰ سال گذشته بیش از ۱۰ رییس و سرپرست داشته است!
با این حال سید حسن طباطبایی با ۶ سال مدیریت توانست بعد از حبیبالله ناظریان که ۱۳ سال رییس فدراسیون بود، بیشترین عمر مدیریتی را در کاراته داشته باشد. البته زمان ناظریان انتخابات برگزار نمیشد و روسا با حکم رییس وقت سازمان تربیت بدنی بر صندلی ریاست فدراسیون جلوس میکردند.
به اذعان اهالی ورزش در زمان ریاست سید حسن طباطبایی، همواره آرامش بر این رشته پرحاشیه حاکم بود و دیگر خبری از آن مشکلات و حواشی همیشگی که کاراتهایها بهتر از همه اطلاع دارند؛ نبود!
*موفقیت طباطبایی با کاراته در ۶ سال
لازم است نیم نگاهی به گذشته کاراته در این ۶ سال بیندازیم، کسب تنها طلای تاریخ کاراته در بازیهای المپیک ۲۰۲۰توکیو، قهرمانی آسیا در تمام ردههای سنی، طلای بازیهای آسیایی، قهرمانی و نایب قهرمانی امیدها در آسیا و جهان بخشی از موفقیتهای کاراته در زمان ریاست سید حسن طباطبایی بر این فدراسیون بود.
طباطبایی در بین سالهای ۹۴ تا ۹۵ نیز سرپرست فدراسیون کاراته بود و در آن زمان تیم ملی کاراته توانست در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۶ با کسب ۶ مدال طلا و برنز بهترین عملکرد تاریخ خود را داشته باشد.
*بازگشت حاشیه به کاراته
حالا با اتفاقاتی که رخ داده و تصمیمی که ظاهرا مسولان وزارت ورزش و جوانان گرفته اند، به نظر میرسد دوباره حاشیه گریبان کاراته را خواهد گرفت، رشته ای که چند سالی بود کشتی آن در ساحل امن و آرامش لنگر انداخته بود و حالا امیدواریم که در صورت انتخاب سرپرست؛ آرامش در کاراته ادامه داشته باشد.