تبیینِ کیفیتِ برگزاری رقابت‌های انتخابی از زبان سرمربی؛

عموزاده: انتخابی‌ها شفاف و عادلانه خواهد بود/ از انتقادات سازنده استقبال می‌کنیم

مهدی عموزاده سرمربی تیم‌های ملی پایه با اشاره به نگاهِ عدالت‌محورِ فدراسیون و کادرفنی در گزینش ملی‌پوشانِ کاراته، فرایندِ انتخابِ نفرات اعزامی به رقابت‌های قهرمانی آسیا را تشریح و تاکید کرد او و همکارانش، تمام توان و اراده‌ی خود را به منظورِ گزینشِ عادلانه‌ی شایسته‌ترین‌ها به کار خواهند بست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ستارگان کاراته؛ رقابت‌های قهرمانی کشور (انتخابی تیم ملی) اواسط اردیبهشت‌ماه در اردبیل برگزار و نفرات برتر معرفی شدند. مهدی عموزاده (نخستین طلایی کاراته‌ی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان) که به تازگی، با پیشنهادِ سازمان تیم‌های ملی و تاییدِ قاطع و گسترده‌ی اعضای کمیته‌ی فنی، هدایت و رهبریِ هر سه رده‌ی تیم‌های ملی پایه را در قامتِ سرمربی بر عهده گرفته است، این پیکارها را از نزدیک و با دقت تحتِ نظر داشت. او در گفتگوی اختصاصی با ستارگان کاراته، ضمن تاکید بر گزینشِ شفاف و عادلانه‌ی ملی‌پوشانِ اعزامی به رقابت‌های قهرمانی آسیا (چین) اظهار داشت: در نخستین مرحله از فرایندِ انتخابی تیم ملی که در قالبِ پیکارهای قهرمانی کشور در اردبیل دنبال شد، چهره‌های برتر و مستعد جهتِ حضور در مرحله‌ی دوم شناسایی شدند.

وی با بیان این مطلب که “سعی شده است چهارچوبی مشخص برای دعوت از کاراته‌کاها جهتِ حضور در اردوهای تیم ملی ترسیم شود” ادامه داد: در مرحله‌ی بعدی که اوایل تیرماه برگزار خواهد شد، دارندگانِ مدال‌های نقره و برنزِ رقابت‌های قهرمانی کشور، نفراتِ پنجم که مغلوبِ نفراتِ سوم شده‌اند، اعضای سالِ گذشته‌ی تیم ملی و نفراتِ نخستِ رنکینگِ کاراته‌وان به مصافِ هم خواهند رفت. در این مرحله، قهرمانانِ طلاییِ مسابقات کشوری اردبیل از شرکت در رقابتِ انتخابی، معاف خواهند بود.

سرمربی تیم‌های ملی پایه، علتِ معافیتِ قهرمانانِ رقابتهای کشوری را از حضور در انتخابیِ مرحله‌ی دوم، اهمیتِ مضاعفِ کسبِ عنوانِ نخستِ مسابقاتِ کشوری معرفی و تصریح کرد: به جز طلایی‌های رقابت‌های کشوری اردبیل، مابقیِ نفرات از جمله ملی‌پوشانِ سابق و مدال‌آورانِ رقابت‌های آسیایی و بین‌المللی، همگی موظف به حضور در مرحله‌ی دومِ پیکارهای انتخابی تیم ملی خواهند بود.

عموزاده افزود: در سومین و آخرین مرحله از فرایندِ انتخابی نیز که در فاصله‌ای حدودا ده روزه پس از مرحله‌ی قبلی برگزار خواهد شد، سه کاراته‌کای برترِ انتخابیِ دوم، همراه با نفراتِ نخستِ مسابقاتِ قهرمانی کشور به رقابت می‌پردازند تا چهره‌ی نفراتِ اصلی مشخص و تمریناتِ آماده‌سازی به شکلِ منسجم آغاز شود.

نخستین طلاییِ کاراته‌ی ایران در عرصه‌ی پیکارهای جهانی، با بیان این مطلب که “مربیانِ تیم‌های پایه، شناختی کامل و کافی نسبت به تمامی بازیکنان و چهره‌های برترِ کاراته‌ی کشور دارند” عنوان کرد: با کمک و همکاری کمیته‌ی داوران و نیز سازمان لیگ و مسابقات فدراسیون کاراته، تلاش خواهیم کرد تا رقابت‌های انتخابی در تمامی مراحل، شفاف و عادلانه برگزار شود. ضمن اینکه مسابقات انتخابی تیم ملی، مطابق با قوانینِ رایجِ فدراسیون جهانی، همراه با مربی و ویدیوچک برگزار خواهد شد تا میزانِ خطاها به حداقل برسد.

سرمربی تیمهای ملی پایه در پایان، با تاکید بر اینکه “از پیشنهادها و انتقاداتِ سازنده که با هدفِ رشد و پیشرفتِ تیم‌های ملی مطرح میشود، استقبال می‌کنیم” تصریح کرد: انتقادِ سازنده، لازمه‌ی موفقیت در هر عرصه‌ای از جمله قهرمانی‌ست و بدون آن، پیمودنِ مسیرِ تکامل و پیروزی، سخت و بلکه غیرممکن است. از اینرو دستانِ منتقدینِ دلسوز و اصحابِ رسانه را به گرمی می‌فشارم و از آنها می‌خواهم با طرحِ دیدگاهها و نظراتِ سازنده‌ی خود، یار و همراهِ کادرفنی و ملی‌پوشان باشند. ضمن اینکه حضور اصحاب رسانه در رقابتهای انتخابی تیم ملی، بلامانع و موردِ تاکید است.   

گفتنی است تیم‌های ملی کاراته (رده‌های سنی نوجوانان، جوانان و امید) قرار است شهریورماهِ امسال در رقابتهای قهرمانی آسیا به میزبانیِ چین شرکت و از نام و اعتبارِ کاراته‌ی ایران دفاع کنند. این در حالی‌ست که مهدی عموزاده، قهرمانِ تاریخ‌سازِ کاراته‌ی ایران، حالا و با اعتمادِ قاطعِ فدراسیون و اعضای کمیته‌ی فنی، مسئولیتِ هدایت و رهبری آینده‌سازانِ کاراته‌ی کشور را تماما و در هر سه رده‌ی سنی، بر عهده گرفته است.

عموزاده را می‌توان قهرمانی با کلکسیونی از رکوردها نامید. او در رقابتهای جهانی سان‌سیتی (۱۳۷۵) با ارائه‌ی مبارزاتی زیبا، مقتدر و به یادماندنی، بر بلندترین قله‌ی قهرمانی ایستاد و با شایستگی، نخستین مدالِ طلای کاراته‌ی ایران را در عرصه‌ی پیکارهای جهانی بر گردن آویخت. دو سال قبل از آن، در پیکارهای جهانی مالزی، با کسبِ نشانِ ارزشمندِ برنز، برای نخستین بار کاراته‌ی ایران را در بخشِ انفرادی، به مدالِ جهانی رساند. این مدالِ برنز از آن جهت بسیار حائزِ اهمیت است که قهرمانانِ ایرانی را به خودباوری رساند. حالا دیگر همه پذیرفته بودند که نمایندگان کاراته‌ی کشورمان می‌توانند در تاتامی‌های جهانی، صاحبِ مدال شوند. عموزاده در مجموع و در بخشِ انفرادی، چهار مدالِ جهانی دارد (یک طلا و سه برنز) و لذا از این حیث نیز رکورددار محسوب میشود. بدین ترتیب حالا سکان هدایت و رهبری تیم‌های ملی پایه به دستانِ توانمندِ مردی سپرده شده که دارنده‌ی نخستین مدالِ جهانی (برنز)، اولین طلای جهانی و بیشترین مدالِ انفرادیِ کاراته‌ی ایران در عرصه‌ی پیکارهای جهانی‌ست.

محمد قدیمی/ ستارگان کاراته

تلگرام
ایمیل
توییتر
واتساب

نظرات بسته شده است.