سرمربی تیم کاراته پاس فراجا: سوپرلیگ نیاز به تغییر رویه دارد/ هروی حذف‌نشدنی است

سرمربی تیم کاراته پاس فراجا تأکید کرد، فدراسیون کاراته باید در برگزاری مسابقات سوپرلیگ تغییر رویه بدهد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ستارگان کاراته علیرضا کتیرایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره آغاز دور برگشت سوپرلیگ کاراته و اینکه در برگزاری مسابقات شور و هیجان خاصی احساس نشد، اظهار داشت: متأسفانه سوپرلیگ با کیفیت برگزار نمی‌شود، اما باز هم باید خدا را شکر کرد که این سوپرلیگ نصف و نیمه برگزار می‌شود و می‌بایست این موضوع را به فال نیک گرفت. به‌عنوان کسی که سال‌ها با تیم‌های مختلف در سوپرلیگ بازی و مربیگری کردم، اعتقاد دارم اگر قرار است کاراته ما پویا باشد و دارای خروجی، می‌بایست فدراسیون در برگزاری لیگ تغییر رویه بدهد.

وی تصریح کرد: امیدوارم فدراسیون با یک سیاست‌گذاری مناسب تیم‌های خوبی را جذب کند، شور و حال را به سالن‌های کاراته بازگرداند و یک تقویم منظم داشته باشد. این موضوع باید یکی از سیاست‌های فدراسیون جدید باشد. با شما هم‌عقیده هستم که شور و حال گذشته را در سالن‌ها نمی‌بینیم و امیدوارم در سالیان آینده شاهد شرایط بهتر با حضور تیم‌های قدرتمندتری باشیم تا تزریق مالی خوبی صورت گیرد. واقعاً کاراته با این مدال‌هایی که دارد، گردش مالی بسیار پایینی دارد و خجالت‌آور است که بگویم قراردادها چقدر است.

سرمربی تیم کاراته پاس فراجا در پاسخ به این پرسش که قراردادهای لیگ کاراته نسبت به رشته‌های همسان پایین‌تر است، گفت: خیلی پایین‌تر است و اصلاً قابل قیاس نیست. فکر می‌کنم قهرمانان جهان ما نهایت برای یک فصل ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون قرارداد داشته باشند که بسیار پایین است. اگر یک سیاست قوی برای جذب اسپانسر داشته باشیم و شرایطی را فراهم کنیم تا آنها نیز دیده شوند به حضور و سرمایه‌گذاری ترغیب خواهند شد.

کتیرایی راجع به وضعیت تیم پاس فراجا به‌عنوان یکی از تیم‌های پرقدمت کاراته ایران برای رقابت با دو تیم قدرتمند دانشگاه آزاد و بیمه تعاون گفت: تیم پاس از قدیمی‌ترین تیم‌های ورزش کشور است و در کاراته نیز از ابتدای پیدایش سوپرلیگ و لیگ برتر تیمداری کرده است. یکی از بزرگ‌ترین رسالت‌های تیم پاس که واقعاً در این سال‌ها به کاراته کشور خدمت کرده، جذب قهرمانان سرباز است.

وی افزود: این تیم شرایطی را فراهم کرده است تا این قهرمانان در کنار گذراندن خدمت سربازی به تمرینات و حضور در تیم ملی برسند و از فُرم قهرمانی دور نشوند. این بزرگ‌ترین رسالت تیم پاس است که باید از آن تقدیر و تشکر کرد. در فصل جاری نیز اکثر بازیکنان ما سرباز هستند و در رقابت با دو تیمی که شرایط مالی بهتری دارند و ملی‌پوشان را جذب کردند در جایگاه سوم قرار دارد. فکر می‌کنم در پایان مسابقات نیز با همین جایگاه سوم به کار خود پایان دهیم.

مربی تیم ملی کاراته درباره تصمیم سرپرست فدراسیون کاراته برای اعلام پایان کار مربیان تیم‌های ملی تأکید کرد: این از اختیارات مسئول فدراسیون به‌عنوان رئیس یا سرپرست است. در حال حاضر نیز مسابقه‌ای نداریم و ایشان از اختیاراتش استفاده کرده و این تصمیم را گرفته است. فکر می‌کنم قصد سرپرست فدراسیون سازماندهی تیم‌های ملی است و می‌خواهد سازمان تیم‌های ملی را قوی تشکیل بدهد. این موضوع را به فال نیک می‌گیرم و امیدوارم کاراته روزهای خوبی داشته باشد و روز به روز به عزت و افتخار این رشته اضافه شود.

کتیرایی یادآور شد: کسب موفقیت در مسابقات جام جهانی به بازگشت کاراته به روزهای خوب کمک خواهد کرد، چرا که ما در حال حاضر نایب قهرمان جهان هستیم و کسی نمی‌تواند این موضوع را انکار کند. بدون شک جامعه کاراته و کسانی که کاراته برای آنها مهم است از این اتفاق خوشحال هستند و امیدوارم سیاست فدراسیون تداوم و موفقیت‌های بیشتر باشد، چرا که سال آینده ما مسابقات قهرمانی جهان و کمتر از دو سال دیگر نیز بازی‌های آسیایی را در پیش داریم. کاراته رشته‌ای است که می‌تواند دست ورزش کشور را در بازی‌های آسیایی بگیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که «در فاصله ۱۸ ماه تا بازی‌های آسیایی بهتر است سیدشهرام هروی حفظ شود یا دنبال گزینه جدید باشیم؟»، تصریح کرد: من نباید از هروی دفاع کنم، چرا که کارنامه او مشخص است. تیم ما چهار بار به فینال مسابقات جهانی رسیده است که سه بار قهرمان و یک بار به‌عنوان نایب قهرمانی رسیده، جالب اینجاست که در هر چهار مورد نیز ایشان در رأس کادر فنی بوده است. در کنار آن موفقیت در المپیک، مسابقات قهرمانی جهان، بازی‌های آسیایی و تورنمنت‌های دیگر را با ایشان تجربه کردیم و کارنامه‌اش مشخص است.

دارنده دو مدال طلای بازی‌های آسیایی در پایان گفت: طی این سال‌ها افتخاراتی که تیم ملی با هروی کسب کرده عیان و مشخص است و تکرار برخی از این نتایج نیز بسیار سخت و دشوار خواهد بود. البته امیدوارم این افتخارات تکرار شود، چون به نفع کاراته است و شور و حال کاراته در جامعه بیشتر خواهد شد. در حال حاضر فدراسیون کاراته این سیاست را در نظر گرفته تا سازمان تیم‌های ملی را تشکیل بدهد. هروی نیز در کاراته هست و نمی‌شود ایشان را حذف کرد. فکر می‌کنم آنقدر برای هروی و هروی‌ها هزینه‌ شده است که باید از این تجربیات در هر پست و مقامی که صلاح می‌دانند استفاده شود.

تلگرام
ایمیل
توییتر
واتساب

نظرات بسته شده است.